Αν.Παπανδρέου 6, Ξάνθη, 67100 Τηλέφωνο: 25410 84241

BIZERBA Ζυγιστικά συστήματα SC II

Ζυγιστικό σύστημα πάγκου για την εξυπηρετούμενη πώληση με οθόνη πελάτη 7”, για προώθηση των πωλήσεων

Η οικογένεια Bizerba System Class εντυπωσιάζει με το ευρύ φάσμα χρήσεων της.
Η SC II 800 7″ είναι ένα ζυγιστικό σύστημα πάγκου για την εξυπηρετούμενη πώληση με μοντέρνο, λειτουργικό design, ιδανική για κάθε στυλ καταστήματος. Ένας βοηθός πωλήσεων με δυνατά “επιχειρήματα”: π.χ. μέσω της εργονομικής προσέγγισης της εξυπηρέτησης με άμεση οπτική επικοινωνία με τον πελάτη ή μέσω ελκυστικής διαφήμισης στην προαιρετική οθόνη πελάτη 7″. Σε συνδυασμό με συρτάρι ταμειακής μηχανής και φορολογικού μηχανισμού μετατρέπεται σε πλήρες ταμειακό σύστημα με δυνατότητα ζύγισης.

BIZERBA Ζυγιστικό σύστημα - Η/Υ Κ-Class ΙΙ

Το σημείο αναφοράς στους τομείς της τεχνολογίας και της σχεδίασης

Η οικογένεια K-Class II της Bizerba εντυπωσιάζει σε όλες τις δραστηριότητες λιανικής: ζύγιση, ταμείο, εκτύπωση, συμβουλευτική, καθώς και προβολή διαφημιστικών περιεχομένων και συνοδευτικών προτάσεων αγορών. Επομένως, το ζυγιστικό σύστημα KH II 800 ενδείκνυται για χρήση στον πάγκο νωπών. Με την προαιρετική μεγάλη οθόνη πελάτη είναι ιδανικό για την ενεργητική παροχή συμβουλών στην εξυπηρετούμενη πώληση. Σε συνδυασμό με συρτάρι ταμειακής μηχανής και φορολογικού μηχανισμού μετατρέπεται σε πλήρες ταμειακό σύστημα με δυνατότητα ζύγισης.

BIZERBA Ζυγιστικό σύστημα - Η/Υ Χ-Class

Ζυγιστικό σύστημα πάγκου με Η/Υ για εξυπηρετούμενη πώληση, self-service και σήμανση τιμών

Το ανοιχτό λογισμικό Η/Υ που διαθέτει, προσφέρει πλήθος δυνατότητών ώστε να ανταποκριθεί σε μελλοντικές λειτουργίες και απαιτήσεις πελατών. Υποστηρίζει, χωρίς προβλήματα, λογισμικό τρίτων κατασκευαστών. Ο ενσωματωμένος εκτυπωτής “3 σε 1” είναι μοναδικός στο είδος του και πληροί όλες τις απαιτήσεις που αναζητούνται σε ένα εκτυπωτή ζυγού. Επιπλέον, η αλλαγή των ρολών χαρτιού γίνεται εύκολα και γρήγορα. Ο καθημερινός καθαρισμός του ζυγού είναι γρήγορη και απλή υπόθεση. Αυτό επιτυγχάνεται λόγω της συμπαγής σχεδίασης και της επιφάνειας με τεχνολογία Easy Clean στο σύστημα και στην οθόνη.

BIZERBA Ζυγιστικό σύστημα - Η/Υ M-Class

bizerba-M-Class

M-Class – επαναπροσδιορίζει τη ζύγιση στο self-service

Η MC 500 ικανοποιεί την ανάγκη για ένα σύγχρονο ζυγιστικό σύστημα self-service. Ο σχεδιασμός της ανοίγει ευκαιρίες για νέες μορφές καταστημάτων – χωρίς να απαιτείται επιπλέον τραπέζι ή βάση. Η λεπτεπίλεπτη, ελκυστική της σχεδίαση προσελκύει τους πελάτες για να την χρησιμοποιήσουν. Η εργονομικά διαμορφωμένη επιφάνεια ζύγισης είναι σχεδιασμένη όπως μία λεκάνη φρούτων. Έτσι, κατά τη διαδικασία ζύγισης τα χύμα, στρογγυλού σχήματος προϊόντα δεν πέφτουν προς τα κάτω.

Η μεγάλης ευκρίνειας έγχρωμη οθόνη αφής μεγέθους 15,6″ προσφέρει στους πελάτες ιδιαίτερη άνεση χειρισμού: με τη διαισθητική επιλογή προϊόντος, τις διαφανείς πληροφορίες για τα τρόφιμα και τις διαφημιστικές φωτογραφίες και τα βίντεο υψηλής ποιότητας. Για την διαρκή ετοιμότητα της MC 500, η προαιρετική λειτουργία PaperNearEnd ειδοποιεί εγκαίρως για το τέλος του χαρτιού στον εκτυπωτή. Ο αποθηκευτικός χώρος που είναι ενσωματωμένος στη στήλη επιτρέπει γρήγορη και εύκολη αλλαγή των ρολών ετικετών. Αυτά μπορούν να φυλάσσονται μαζί με τα προϊόντα καθαρισμού στον αποθηκευτικό χώρο και να αφαιρούνται και από τις δύο πλευρές. Χάρη στην επιφάνεια τεχνολογίας Easy Clean ο καθημερινός καθαρισμός γίνεται γρήγορα.

BIZERBA Συστήματα ζύγισης ταμείου για scanner Datalogic

Η ζυγαριά CS 300 ενσωματώνεται αξιόπιστα σε ήδη υφιστάμενες λύσιες σαρωτή στην περιοχή του ταμείου

Χάρη στην εξαιρετικά υψηλή διαθεσιμότητα του συστήματος ζύγισης και τα ευέλικτα πρωτόκολλα διεπαφής του, αποτελεί τον τέλειο συνεργάτη για την ενσωμάτωση στο σύστημα του ταμείου σας.
bizerba-CS-300-MA-84

ICS Ζυγαριές Βάρους

• Μια οθόνη LCD με κόκκινα γράμματα
• Μπαταρία επαναφορτιζόμενη
• ΙΝΟΧ ΤΑΣΙ
• Διάσταση τάσι: 25×18
• Δέχεται μεγαλύτερο τάσι
• Ιδανικός για εστιατόρια, ψητοπωλεία, ζαχαροπλαστεία, αρτοποιεία

ICS Ζυγαριές με υπολογισμό τιμής

• Οθόνες 3 με backlight
• Eνδειξη βάρους, τιμή μονάδος, συνολική τιμή
• Ο ζυγός χωρίς ιστό προσφέρεται και με τάσι λαικής
• Τροφοδοσία μπαταρία DC 6V-10Ax&xAC power cord
• Διάρκεια μπαταρίας 1.000 ώρες με μία φόρτιση (2 έως 3 μήνες)
• Διαστάσεις: 295 x 345 x 150mm (χωρίς ιστό)
• Διαστάσεις: 295 x 410 x 495mm (με ιστό)
• Θερμοκρασία σωστής λειτουργίας -10 °C ~ 40 °C (14 °F ~ 104 °F)
• Τάσι λαικής 260 x 290mm
• Τάσι κανονικό
• Πληκτρολόγιο με 5 ορατές μνήμες
• Ενδειξη χαμηλής μπαταρίας
• Interface RS-232
• Σύνδεση με ταμειάκη μηχανή Elegant II και Elegant Plus και Info Carina Plus

ics-nagata

ICS Ζυγαριές Ετικέτας

ics-uni-3

Το πολυχρηστικό λογισμικό σε συνδυασμό με την ποιότητα και αξιοπιστία της ISHIDA καθιστούν την σειρά UNI-3 μοναδική επιλογή για ποικίλες επιχειρήσεις λιανικής όπως κρεοπωλεία, οπωροπωλεία, supermarket. Η σειρά UNI-3 προσφέρει όλες τις λύσεις με ποικιλία μοντέλων και ένα πλήρες αλλά εύκολο σε χρήση λογισμικό.

 ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΑ
Ακριβής ζύγιση και αντοχή είναι θεμελιώδη για κάθε πελάτη.

ΕΥΚΟΛΙΑ ΧΡΗΣΗΣ
Απλός και εύκολος τρόπος προγραμματισμού και πώλησης ειδών.

ΟΘΟΝΗ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ
Φωτεινή μπλε οθόνη με λευκούς χαρακτήρες ή πράσινη/πορτοκαλί οθόνη LCD με backlight.

ΥΨΗΛΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ
Εκτύπωση ετικέτας ή απόδειξης με ρύθμιση ταχύτητας και αντίθεσης.