Αν.Παπανδρέου 6, Ξάνθη, 67100 Τηλέφωνο: 25410 84241
Pigasos Horeca

Η εταιρεία Pigasos – Καρβουνίδης Ιορδάνης ΕΠΕ  δραστηριοποιείται επιτυχώς στον χώρο της μελέτης , οργάνωσης και εξοπλισμού της μαζικής εστίασης από το 1996.

Αντιπροσωπεύει και διανέμει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών από γνωστούς οίκους της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Τον Αύγουστο του 2018 η εταιρεία ‘Pigasos – Καρβουνίδης Ιορδάνης ΕΠΕ  ανέθεσε στην Computer Consulting Ν. Αλμπανόπουλος & Σια ΟΕ το έργο της αναβάθμισης του πληροφοριακού συστήματος της  με σκοπό να καλύψει τις όλο και αυξανόμενες ανάγκες των πελατών τους .

Οι απαιτήσεις της Pigasos – Καρβουνίδης Ιορδάνης ΕΠΕ  ήταν να δώσουμε λύση στην πολυπλοκότητα και απαιτητικότητα της εμπορικής πολιτικής πωλήσεων που θέλουν να εφαρμόσουν στους πελάτες τους και η ανάγκη  των πωλητών να έχουν άμεσα πρόσβαση στο πληροφορικό σύστημα όπου και αν βρίσκονται.

Η λύση που προτείναμε και υλοποιήσαμε στην Pigasos – Καρβουνίδης Ιορδάνης ΕΠΕ  είναι ένα πληροφορικό σύστημα με την πλατφόρμα εφαρμογών της SingularLogic  Galaxy χρησιμοποιώντας το Galaxy more plus για τους πωλητές.